Kako priti do delovnega vizuma


Ruski potrebuje vizum za obisk in življenje v večini držav sveta. Vizumi so drugačni. Odvisno od trajanja in, kar je najpomembneje, cilja potovanja. Skoraj v vseh državah obstajajo posebni "delovni vizumi" - prihajajo iz strokovnjakov različnih ravni znanja. V skladu s temi dokumenti lahko oseba začne delovati takoj po prihodu v državo. Pogoji za pridobitev takega vizuma se lahko zelo razlikujejo glede na državo, ki jo želite vnesti. Kljub temu obstajajo skupne funkcije, na primer v paketu dokumentov. Za potovanje v tujino na delo potrebujete potni list. Če ga nimate, mora biti registriran pri Zvezni migracijski službi Ruske federacije. To je treba storiti vnaprej, saj proizvodnja takega dokumenta običajno traja približno en mesec

. Poleg tega za delovno vizo običajno zahteva pogodbo z delodajalcem ali drug dokument, ki potrjuje svojo obveznost, da vas odpelje na delo. Prav tako lahko konzulat od vas zahteva informacije o tem, kje živite, in o razpoložljivosti vašega denarja prvič v državi.

Prav tako boste verjetno morali plačati vizumsko takso za storitve konzulata. Običajno je to majhna količina, natančneje v ambasadi države, ki vas zanima.

Predložitev dokumentov za delovni vizum se običajno opravi osebno in po dogovoru. Če pa živite daleč od mesta, v katerem se nahaja konzulat, in imate dobre razloge, da ostanejo doma, se dokumenti lahko sprejmejo po pošti ali preko agencije, ki je akreditirana na konzulatu

. Poleg splošnih delovnih vizumov so na voljo tudi dokumenti, pridobljeni s posebnim postopkom. Ti vključujejo vizume za o-pair - au parov, hkrati pa tudi preučujejo jezik.

Video.

Delite S Svojimi Prijatelji
Prejšnji Članek
Naslednji Članek

Pustite Komentar